7 September 2023

Alvado 3

Afstand/Distancia

Galerie

Alvado 3

Beliggenhed

Alvado 3 – Elche (Alicante)

Tid

20:00

Hvorfor afstand? Fordi jeg i lang tid har boet 2600 km hjemmefra, fra min familie, fra mine sædvanlige venner. Fordi udover den fysiske afstand, er der afstande i kulturen, i livsstilen, i lyset, musikken, lydene, farverne. Og selvom den afstand altid er der, lader jeg den ikke betinge mit liv, hvad jeg laver eller hvem jeg gør det med. Det er det, alle former for kommunikation og transport er til for. Og jeg bruger dem. Selv som inspiration.

Det er en samling af monotypier-tegninger på papir inspireret af afstand. De taler om os, kommunikationens “superhelte”, der bruger transportmidler, internettet, videoer, apps eller hvad som helst for at holde kontakten og undgå isolation eller ensomhed. De er alle lavet med akrylmaling og blyant på papir.

Kunstværker